Την πιστοποίησή της ως «Legrand Data Center Solutions Accredited Partner» ανακοίνωσε η Space Hellas μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Data Center Academy training course της Legrand και των προδιαγραφών που απαιτούνται.

Την αναγνώριση απένειμε ο Richard King, Data Center Infrastructure Manager της Legrand, στον Συμεών Κωνσταντινίδη, Διευθυντή Συστημάτων Ασφάλειας & Υποδομών της Space Hellas, κατά την επίσκεψη στελεχών της εταιρείας στις εγκαταστάσεις της Legrand στο Λονδίνο.

Η Legrand Data Center Solution προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, ακολουθώντας όλα τα στάδια σχεδιασμού και κατασκευής ενός Data Center.

Οι λύσεις Data Center της Legrand που προσφέρει η Space Hellas, σχεδιάζονται με βάση τέσσερις σημαντικούς πυλώνες, την αποδοτικότητα, τη διαθεσιμότητα, την επεκτασιμότητα και την ασφάλεια των Data Center των πελατών της.

Η Space Hellas, με αποδεδειγμένη εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων Data Center, μπορεί να παραδώσει και να εγκαταστήσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Legrand Data Center Solution, εξασφαλίζοντας ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο “offering” στον τελικό χρήστη.

Διαβάστε ακόμη

Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές της Morgan Stanley για τις αναδυόμενες ευρωπαϊκές αγορές (γραφήματα)

Nvidia: Ένα βήμα πριν από κεφαλαιοποίηση ύψους $1 τρισ. (γράφημα)

Αμετάβλητα κράτησε τα επιτόκια πριν τις εκλογές η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας (πίνακες)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ