Στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών έκλεισε σήμερα η μετοχή της Mytilineos (+2,07%, στα 22,66 ευρώ), με το τζίρο να εκτοξεύεται καθώς στο τέλος της συνεδρίασης άλλαξε χέρια πακέτο 1,2 εκατομμύρια μετοχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πακέτο πέρασε στον έλεγχο της Morgan Stanley. Οι τίτλοι αντιστοιχούν στο 0,7% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και η αξία του πακέτου φτάνει τα 23,1 εκατ. ευρώ.

Yπενθυμνίζεται ότι στη Mytilineos έγιναν στη σημερινή συνεδρίαση δυο ακόμα πακέτα, ένα 28.999 μετοχών στα 22,22 ευρώ (αξίας 644,3 χιλιάδες ευρώ) και ένα 30.000 μετοχών.

Σημειώνεται  ότι την Πέμπτη η εισηγμένη εγκαινιάζει την περίοδο ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων 2022 με τις προσδοκίες της αγοράς να είναι υψηλές.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη η MYTILINEOS θα δημοσιεύσει το Flash Note για τα Οικονομικά Αποτελέσματα 2022 και πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, θα γίνει σε περιβάλλον Metaverse χρησιμοποιώντας 3D απεικόνιση.

Γίνεται έτσι η πρώτη εταιρεία που αξιοποιεί το συγκεκριμένο εργαλείο για να κάνει μια τέτοια παρουσίαση, απεικονίζοντας τα οικονομικά μεγέθη σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της και με τόση λεπτομέρεια.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μητσοτάκης, η… συγκυβέρνηση και η αγωνία του Ανδρουλάκη, τα μαχαιρώματα για καζίνο και ξενοδοχεία και το ταμπλό που μαρτυράει την Ελλάκτωρ 

The Social Kolonaki Athens Hotel: Η μεταμόρφωση ενός «ασφαλιστικού» ακινήτου στο Κολωνάκι (pics)

Πλειστηριασμοί: Βγαίνουν στο σφυρί 300+1 αντικείμενα εταιρείας του Δημήτρη Κοντομηνά