Ναυτιλία

Ο Dr. Cyrille Bret νέος επικεφαλής της Naval Group στην Ελλάδα

  • newsroom


Το γραφείο της Naval Group στην Αθήνα λειτουργεί από το 2008 και έχει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας

H Naval Group ανέθεσε τα καθήκοντα του νέου επικεφαλής του γραφείου της στην Αθήνα με ισχύ από τις 12 Απριλίου, στον Δρ. Cyrille Bret (Δρ.Σιρίλ Μπρετ).

«Η ενίσχυση του δυναμικού της με την παρουσία του Δρ. Μπρετ, αποτελεί ισχυρή ένδειξη της δέσμευσης της Naval για τη δραστηριοποίηση της στην Ελλάδα» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ομίλου.

Το γραφείο της Naval Group στην Αθήνα λειτουργεί από το 2008 και έχει έναν κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.

H Naval Group μαζί με τους άλλους συνεργάτες του «Team France» συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής της νέας φρεγάτας πολλαπλού ρόλου του Ελληνικό Ναυτικού, με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της στη χώρα, ως στρατηγικός εταίρος του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και τη διεύρυνση της συνεργασίας της με εγχώριες επιχειρήσεις για το πρόγραμμα των φρεγατών αλλά και πέρα από αυτό.

Σύντομο βιογραφικό του Dr.C. Bret

Πριν την ένταξη του στη Naval Group το 2016, o Dr. Cyrille Bret, κατείχε τη θέση του Senior Auditor στο γαλλικό National Audit Office. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Οικονομικά και τις Διεθνείς Σχέσεις από τη Γαλλική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αμυντικών Σπουδών, ενώ απέκτησε και διδακτορικό τίτλο σπουδών το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

Πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέος επικεφαλής του γραφείου της Ελλάδας, συμμετείχε στα θέματα διοικητικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας ως senior auditor, του γαλλικού National Audit Office.

Διαβάστε ακόμα:

Ελλάκτωρ: Σύγκρουση στη Γ.Σ. – Καταψηφίζονται οι προτάσεις των Μπάκου – Καϋμενάκη

Νίκος Βαφειάς: Νέες επενδύσεις ύψους 266 εκατ. δολαρίων

Όμιλος Γκριμάλντι: Κατεβαίνει στη διεκδίκηση του λιμανιού του Ηρακλείου

Απόρρητο Απόρρητο