Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής πραγματοποίηση η Ναυτιλιακή Ένωση Χίων-Chios Marine Club. Το ΔΣ θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα για να συγκροτηθεί σε Σώμα.

Τα αποτελέσματα:

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν:

Στο Νο11 & Νο 12 που υπήρξε ισοψηφία, πραγματοποιήθηκε κλήρωση παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Λέσχης.

Η ΝΛΧ ιδρύθηκε το 1999 με πρωταρχικό σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του για τις εξελίξεις, τις προοπτικές και τις τάσεις της ναυτιλίας, τη μελέτη προβλημάτων του ναυτιλιακού χώρου, τη συμβολή του στην επίλυση αυτών με τη συνεργασία των εκάστοτε αρμοδίων φορέων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς επίσης την ανάπτυξη δεσμών και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του.

O απολογισμός των δραστηριοτήτων του Chios Marine Club το 2021 σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο καπετάν Αντώνη Πιτσιλό ο οποίος αναμένεται να επανεκλεγει αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους αναφέρει:

Παρά τους περιορισμούς που εδώ και δύο χρόνια υφιστάμεθα όλοι από την πανδημία covid -19, βρήκαμε τρόπους να μείνουμε ενεργοί, συνδεδεμένοι και να προσφέρουμε στην κοινωνία.

1- Συμμετείχαμε τον Μάρτιο του 21 σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα την Γαλάζια Οικονομία, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ και του έργου Blue Schools.

Εδώ θέλω να σημειώσω ότι η Λέσχη μας αποτελεί τον συνδετικό κρίκο, ώστε να ενταχθούν στο ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα και δημοτικά σχολεία της Χίου μας.

2- Συμμετείχαμε τον Απρίλιο του 21 στο webinar του BCA COLLEGE με θέμα: «Από την Γέφυρα στο Γραφείο» με την συμμετοχή εκλεκτών μελών μας

3- ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2021 πραγματοποιήσαμε την ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στον Ναυτικό Ομιλο Ελλαδος,

4- ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021 Η ΛΕΣΧΗ μας ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ στη ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΝΑΡΗ που πραγματοποιήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Χίου & την Αδελφότητα Ψαριανών στον Ι. Ναό Αγ. Αποστόλων Κυψέλης, Χοροστατούντως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Μάρκου.

5- Τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ επίσης του 2021 εγινε η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ BLUE SCHOOLS.

Σε συνεργασία με την εταιρεία IDEC S.A. και στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ / Blue Schools η Λέσχη μας πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα Μέλη μας, Στελέχη Ναυτιλιακών Εταιρειών, Εκπρόσωποι της Πολιτείας, Εκπαιδευτικοί από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, Δημοσιογράφοι και άτομα με ενδιαφέρον για την γαλάζια οικονομία.

6- Τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2021 πραγματοποιήθηκε η ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ της Λέσχης μας στην περιοχή της ΜΑΝΗΣ με διαμονή μας στην ιστορική ΑΕΡΟΠΟΛΗ.

7- Τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ επίσης του 2021 εκδόθηκε και κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο της Λέσχης για 12η συνεχή χρονιά, σε 600 αντίτυπα και διανεμήθηκε ΔΩΡΕΑΝ από την εταιρεία GOLDEN CARGO.

8- Τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2021 έγινε η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ των ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

Πραγματοποιήθηκε όπως πάντα στα γραφεία μας, παρουσία πλήθος μελών και εκλεκτών φίλων της Λέσχης, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας covid-19.

9- Σας παρουσιάζω τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ / ΔΩΡΕΕΣ της ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ μας ΛΕΣΧΗΣ για το ΕΤΟΣ 2021, σε ΦΙΛΑΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΧΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, και το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΙΟΥ. Είμαστε πάντα κοντά τους και στηρίζουμε το έργο τους.

10- Το σύνολο των ενεργών εγγεγραμμένων μελών μας είναι 270 άτομα και το σύνολο των εταιρειών 80.

Διαβάστε επίσης:

Ράλι σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο – Οι δηλώσεις Πούτιν βάζουν «φωτιά» στην ενέργεια

Δάνεια, αποζημιώσεις και ενισχύσεις για επιχειρήσεις που πλήττει ο πόλεμος στην Ουκρανία

Ο φόρος που έρχεται, το deal που ζυμώνεται, το στέλεχος που φεσώνει και ο αισθηματίας της Πληροφορικής