«Την Τέταρτη, θα αναρτήσουμε στην εφαρμογή e- katanalotis τα τιμολόγια των παρόχων φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς επίσης και τα επιτόκια των τραπεζών για στεγαστικά δάνεια», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε ότι: «Με τον τρόπο αυτό, μέσα από το κινητό σας, θα μπορείτε να βλέπετε τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουν, είτε οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, είτε φυσικού αερίου και να θυμίσουμε ότι μπορούμε να πηγαίνουμε από πάροχο σε πάροχο, ανά μήνα, χωρίς καμία επιβάρυνση».

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει:

«Το πρωτοπόρο εργαλείο e-katanalotis που δημιουργήσαμε, εμπλουτίζεται και με τα δεδομένα των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου καθώς και των επιτοκίων των τραπεζών για καταθέσεις, προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια.

Με τον τρόπο αυτό δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και να συγκρίνουν τιμές για την επιλογή της πιο συμφέρουσας λύσης.

Παράλληλα, ενισχύουμε τον ανταγωνισμό στους συγκεκριμένους κλάδους, γεγονός που, στο τέλος της ημέρας, λειτουργεί προς όφελος του καταναλωτή»

Διαβάστε ακόμη:

Ικανοποίησαν τα αποτελέσματα της Bank of America – Άλμα 25% στα έσοδα από τόκους

Συνεχίζει πτωτικά το πετρέλαιο – Κάτω από τα 80,5 δολ. ανά βαρέλι το αμερικανικό αργό (γράφημα)

Dolphin: Προς εξασφάλιση νέας χρηματοδότησης για το 5* Killada Hills των €420 εκατ. στην Πελοπόννησο (pic)