Η προτελευταία δόση του επιδόματος τροφίμων αναμένεται να καταβληθεί Παρασκευή 2 Ιουνίου. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι πληρωμές για το market pass πραγματοποιούνται στις άυλες κάρτες κάθε 3 του μήνα μέχρι και τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, για τους δικαιούχους της άυλης κάρτας, οι επόμενες πληρωμές για αυτούς έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

-στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,

-στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνοι που έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό έχουν πληρωθεί όλο το ποσό και δεν έχουν κάτι άλλο να αναμένουν.

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του market pass, είναι:

Παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων.

Δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα.

Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Web/Virtual POS).

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως την 31η/08/2023. Μετά, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που την χορήγησε υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Διαβάστε ακόμη

Κοινωνικός Τουρισμός: Άνοιξαν οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (upd)

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Τέλος χρόνου για την υποβολή στα δικαιολογητικά

Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα πληρωθούν Ιούνιο και Ιούλιο

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ