ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις 2023: Την επόμενη εβδομάδα καταβάλλονται τα ποσά στους δικαιούχους

Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Οι συνταξιούχοι θα δουν τα χρήματά τους από τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, να πιστώνονται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς προς το τέλος του μήνα. Συγκεκριμένα, από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 29 Ιουνίου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουλίου 2023. Ωστόσο, τα ποσά θα φανούν στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Ιουλίου ανά Ταμείο:

-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ αναμένεται να πληρωθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου. Τα χρήματα θα φανούν από το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου στα ΑΤΜ.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν 28 Ιουνίου. Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στα ΑΤΜ από το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Πέμπτη 29 Ιουνίου με τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στα ΑΤΜ από το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη:

Οι εκπλήξεις της Δευτέρας και η μάχη των ουραγών, η IDEAL αγοράζει τα πολυκαταστήματα ΑTTICA, το αυγοτάραχο σκίζει και το «τζάκι» της Θεσσαλονίκης

Space Leasing International: Οι διαστημικές business του Γιώργου Λογοθέτη

Ημέρα «Φορολογικής Ελευθερίας» η 21η Ιουνίου: Μισό μήνα κέρδισαν οι φορολογούμενοι

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

string(0) ""