Τεχνολογία

Apple: Νέα διαρροή «αποκαλύπτει» δύο βασικές αναβαθμίσεις για το iPhone

  • newsroom


Τα iPhone της επόμενης χρονιάς, θα έχουν μία σημαντικά βελτιωμένη έκδοση της κύριας κάμερας στα 48 megapixels, ενώ το 2023 θα κάνει την εμφάνιση τους ο φακός Periscope που θα δίνει τη δυνατότητα ενισχυμένου ζουμ στο iPhone 15

Περαιτέρω στοιχεία ότι η Apple σχεδιάζει μερικές από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις κάμερας iPhone που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Μετά από προηγούμενες αναφορές για μια τεράστια αναβάθμιση της κάμερας του iPhone 14, υπάρχει τώρα περαιτέρω επιβεβαίωση για δύο σημαντικές αναβαθμίσεις που θα έρθουν στο iPhone.

Συγκεκριμένα, ο Ming-Chi Kuo έγκυρος αναλυτής της TF International Securities, υποστήριξε πως τα iPhone της επόμενης χρονιάς, θα έχουν μία σημαντικά βελτιωμένη έκδοση της κύριας κάμερας στα 48 megapixels, ενώ το 2023 θα κάνει την εμφάνιση τους ο φακός Periscope που θα δίνει τη δυνατότητα ενισχυμένου ζουμ στο iPhone 15.

Σύμφωνα με το Forbes, οι περισσότεροι ανταγωνιστές της Apple, έχουν ήδη παρουσιάσει φακούς Periscope και αισθητήρες υψηλής ανάλυσης και πλέον έρχεται η σειρά των iPhone, με τις φήμες να κάνουν λόγο για συνεργασία της Apple με την Largan Precision.

Η νέα 48-megapixel κάμερα της Apple αναμένεται να ενεργοποιήσει τη λειτουργία καταγραφής βίντεο σε 8K για το iPhone 14, καθώς και τη δυνατότητα του χρήστη να έχει την επιλογή εναλλαγής μεταξύ 12-megapixel και 48-megapixel, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού.

Από την άλλη πλευρά οι «περισκοπικοί» φακοί εκτιμάται πως μπορεί να τριπλασιάσουν την μέγιστη ικανότητα ζουμ στα iPhone από 3x στο 10x. Μια τέτοια κίνηση θα καλύψει τη διαφορά μεταξύ των κινητών της Apple και των ανταγωνιστικών κινητών, που ήδη έχουν πολύ καλύτερη απόδοση σε αυτό τον τομέα.

Διαβάστε ακόμη:

Κωστής Χατζηδάκης: Τέλος οι εκκρεμείς συντάξεις τον Ιούνιο του 2022

Οι Έλληνες ακυρώνουν το εξωτερικό και… παίρνουν τα βουνά

Το ντηλ της HSBC, ο χριστουγεννιάτικος καυγάς μιας τράπεζας και τα καλά «χαρτάκια» του 2021