Τράπεζες

Ψάλτης (Alpha Bank): Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη – Τα θέματα που συζητήθηκαν

  • newsroom


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης συζητήθηκε μεταξύ άλλων η περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο νησί, αλλά και η ετοιμότητα της Alpha Βank να στηρίξει επιχειρηματικά σχέδια

Συνάντηση μίας ώρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο CEO κ. Βασίλης Ψάλτης και ο Γενικός Διευθυντής Wholesale Banking της Alpha Bank, στο περιθώριο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί η Διοίκηση της Τράπεζας με τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα αναπτυξιακά πλάνα της Περιφέρειας για τη βελτίωση των υποδομών, την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην Κρήτη, αλλά και η ετοιμότητα της Alpha Βank να στηρίξει, μέσα από την αξιοποίηση και των διαθέσιμων κοινοτικών πόρων, επιχειρηματικά σχέδια που θα υπηρετούν την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την πράσινη μετάβαση.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συζήτησαν, επίσης, τη συνέχιση των δράσεων της Alpha Βank στους κοινωνικά κρίσιμους τομείς της Εκπαίδευσης και της Υγείας.

Μέσω του Προγράμματος «Μαζί, με Στόχο την Παιδεία», η Τράπεζα εξόπλισε με συστήματα σύγχρονης διαδραστικής διδασκαλίας και αθλητικό εξοπλισμό 6 συνολικά σχολεία του νομού Ηρακλείου, ενώ, από το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» έχει στηριχθεί η προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου, το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

Διαβάστε ακόμη:

«Κατρακύλα» για το ευρώ – Σε χαμηλό 20 ετών το κοινό νόμισμα (γραφήματα)

Πληθωρισμός και επιτόκια βυθίζουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

«Πάρτι» πωλητών στην αγορά crypto – Κάτω από τα $27.000 το Bitcoin