Με σημαντικούς ομιλητές από Ευρώπη και Μέση Ανατολή και τη χώρα μας διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα (Μέγαρο Καρατζά Εθνικής Τράπεζας) το πρώτο διεθνές συνεδρίου Fintech (χρηματοοικονομική τεχνολογία) (Greek Fintech Hub Conference) από το Greek Fintech Hub.

Το συνέδριο έχει σκοπό να φέρει σε επαφή ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς με πρωτοβουλίες από τον χώρο του Fintech, διευκολύνοντας και ενθαρρύνοντας τον διάλογο, την αλληλεπίδραση και τη δικτύωση. Έμφαση θα δοθεί σε συγκεκριμένους τομείς του τουρισμού, της έρευνας, των τεχνών και των δημιουργικών βιομηχανιών.

Το Greek Fintech Hub είναι μια πρωτοβουλία-κλειδί για το Fintech στην Ελλάδα και στις αναπτυσσόμενες οικονομίες. Έχει στόχο την ενίσχυση της Fintech επιχειρηματικότητας, τη χρηματοδότηση των καινοτόμων επιχειρήσεων, την σύνδεση του Fintech με την έρευνα που γίνεται από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα και την ευαισθητοποίηση και δικτύωση με κύρια δίκτυα και πρωτοβουλίες στο εξωτερικό.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν μεγάλοι ελληνικοί φορείς: η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος μαζί με την Endeavor Greece, το Ίδρυμα Ωνάση, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο επιταχυντής  Capsule T. Μαζί με αυτούς τους θεσμούς και η πρωτοβουλία European Crowd Dialog.

Για την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πατήσουν εδώ

Διαβάστε ακόμα:

Μετ’ επαίνων και με «δόση» 750 εκατ. ευρώ η πρώτη «κανονική» αξιολόγηση των θεσμών

Το βαθύ πουγκί των Μπάκων, ο Πέτρος-Εμπαπέ, ο «απέθαντος» και η μονοκρατορία του Μάνεση

Nομοθετική «θωράκιση» του «καλαθιού του νοικοκυριού» ετοιμάζει το Υπ. Ανάπτυξης