Απάντηση σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας σχετικά με λέξη που φέρεται να ακούστηκε προχτές το βράδυ, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ είχαν εισέλθει στην αίθουσα κάτοικοι των Εξαρχείων, έδωσε πριν από λίγο ο Δήμος Αθηναίων.

Η δημοτική Αρχή κάνει λόγο για «μονταζιέρα», τονίζοντας πως ο Χάρης Δούκας επανέλαβε τη φράση δημότη μόνο για τη διαψεύσει και καταλήγει με τη λέξη «ντροπή».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων αναφέρει:

«Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε, για να τη διαψεύσει, φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε “γκλομπ μπάτσου”. Η φράση του δημότη “κόπηκε” σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε.

Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί “κατωτέρων” για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!.

ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;».

Ανάρτηση της ανακοίνωσης έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων και στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίοι στις αγοραπωλησίες πλοίων οι Eλληνες εφοπλιστές το 2024

Bitcoin – χρυσός: Ποια επένδυση είχε τις μεγαλύτερες αποδόσεις τα τελευταία δέκα χρόνια

Πατίνια, ελαστικά ακόμα και μπιντέδες: Χωματερές τα κανάλια της Βενετίας (pics + vid)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ