Ράλι καταγράφει η μετοχή της Quest Συμμετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους αγοραστές να κάνουν «πάρτι» και να οδηγούν την εισηγμένη στο υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2022.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι, η εταιρεία συμμετοχών σκαρφαλώνει στο +8,5% και διαμορφώνεται στα 5,6 ευρώ, στην καλύτερη συνεδρίαση από τον Μάιο του 2021.

Ο τζίρος των συναλλαγών αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, καθώς μέχρι στιγμής έχουν διακινηθεί περίπου 90.000 τεμάχια.

Το σημερινό ράλι, το οποίο ανεβάζει σε διψήφια επίπεδα τα κέρδη του τελευταίου τριημέρου (+4,5% τη Δευτέρα, +1,1% την Τρίτη), επέρχεται εν όψει της δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του α’ τριμήνου.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, οι επιδόσεις του Ομίλου θα είναι αισθητά καλύτερες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022.

Παράλληλα, την Τρίτη έγινε γνωστό ότι η Quest εξαγόρασε την εταιρεία Έπαφος, συνεχίζοντας τη διείσδυση στον κλάδο της εξειδικευμένης πληροφορικής. Η επένδυση, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, εκτιμάται ότι θα συνεισφέρει περίπου 5 εκατ. ευρώ επιπλέον έσοδα ετησίως.

Ας σημειωθεί ότι η μετοχή της Quest στο Χ.Α., παρότι κερδίζει περίπου 10% από τις αρχές του 2023, εξακολουθεί να υπο-αποδίδει σε σχέση με τον Γενικό Δείκτη, ο οποίος μετράει άνοδο της τάξης του 30% μέσα στο έτος.

Διαβάστε ακόμα

Η νέα καμπάνια Μητσοτάκη, η γραμμή Ανδρουλάκη, το ιταλικό φλερτ Κοπελούζου, το One & Only και η εξαγορά στα ψάρια

Tο εντυπωσιακό ράλι στις τραπεζικές μετοχές – Πώς φθάσαμε σε αποδόσεις έως και 95%

Αγγελίνα Τερλάκη (Red Dot Analytics): H Ελληνίδα από τη λίστα “30 Under 30 Asia” του Forbes μιλάει στο newmoney (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ