Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πλέον ένα φαινόμενο για το επαγγελματικό τέννις. Γεννημένος στις 22 Μαΐου 1987, έχει κατακτήσει 93 τρόπαια στο μονό, μεταξύ των οποίων εννέα τίτλους στο Australian Open, πέντε στο Wimbledon, τρεις στο US Open και τρεις στο Ρολάν Γκαρός.

Είναι ο πρώτος παίκτης στο ρεκόρ της Open Era που έχει κερδίσει και τα τέσσερα συνεχόμενα τουρνουά Grand Slam και ο μοναδικός άνδρας αθλητής που έχει κερδίσει όλους τους διαγωνισμούς Masters.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κερδίζει περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο από τις διαφημίσεις εμπορικών σημάτων. Έχει εξασφαλίσει οκταψήφιο εισόδημα μέσω των διαφημίσεών του, οι οποίες αφορούν από την Peugeot, μέχρι το Jacob’s Creek και ακόμα παραπέρα, σύμφωνα με το therichest.com.

Αυτά είναι τα χρυσά brand που έχουν υποστηρίξει τον Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια της καριέρας του:

9. Lacoste

Η μακροχρόνια συνεργασία του Τζόκοβιτς με τη Lacoste παραμένει μία από τις σημαντικότερες χορηγίες του. Είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής της Lacoste, εκπροσωπώντας την εμβληματική μάρκα ρούχων τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου τένις. Το 2017, υπέγραψε μακροπρόθεσμη συμφωνία υποστήριξης με τη Lacoste. Αυτή η συνεργασία με τη Lacoste αναδεικνύει το ταλέντο και την κομψότητά του στο τένις και στην προσωπική του ζωή. Ταυτόχρονα, η Lacoste επωφελείται από τη σύνδεσή της με έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς αθλητές.

8. Kia Motors

Ο Τζόκοβιτς έγινε παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia το 2014, εκπροσωπώντας τη μάρκα σε διάφορες προωθητικές δραστηριότητες και διαφημιστικές καμπάνιες. Η Kia Motors έχει συμπεριλάβει τον Τζόκοβιτς στο υλικό μάρκετινγκ της, τονίζοντας τους δεσμούς του με τον κατασκευαστή και τη σύνδεση με τις αρχές της ποιότητας, των επιδόσεων και της καινοτομίας της Kia. Η συνεργασία του με την Kia Motors ανέδειξε την παγκόσμια απήχησή του και βοήθησε στην προώθηση των οχημάτων της Kia σε ένα ευρύτερο κοινό.

7. Asics

Ο Τζόκοβιτς υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο υποστήριξης με την Asics, γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, το 2020. Η συνεργασία επικεντρώνεται στο να φοράει ο Τζόκοβιτς ρούχα και παπούτσια τένις της Asics σε όλους τους αγώνες. Η συνεργασία μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και της Asics τονίζει την κοινή τους αφοσίωση στην αριστεία, την απόδοση και την καινοτομία στο τένις. Η επιτυχία του Τζόκοβιτς στο γήπεδο και η παγκόσμια απήχηση βοήθησαν στην προώθηση των προϊόντων Asics σε ένα ευρύτερο κοινό.

6. Head

Η συνεργασία του Τζόκοβιτς με την Head ως χορηγό της ρακέτας του ήταν μια εξέχουσα υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Η Head είναι κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού τένις και η επιτυχία του Τζόκοβιτς με τις ρακέτες της έχει αναγνωριστεί ευρέως. Ο Τζόκοβιτς έχει εμφανιστεί σε προσπάθειες προώθησης και διαφήμισης για τις ρακέτες τένις της Head εκτός από το να τις χρησιμοποιεί. Η συνεργασία του με την Head αποτελεί παράδειγμα της αφοσίωσης της εταιρείας στην καινοτομία, την απόδοση και την ποιότητα του τένις.

5. Seiko

Η Seiko είναι γνωστή για τα ποικίλα ρολόγια της, από αθλητικά μέχρι κλασικά ρολόγια ένδυσης. Η συνεργασία του Τζόκοβιτς με τη Seiko υπογράμμισε την παγκόσμια απήχησή του και αντανακλά τη σύνδεσή του με μια διάσημη μάρκα ρολογιών. Ως πρεσβευτής της μάρκας Seiko, ο Τζόκοβιτς παρουσιάζει τα ρολόγια της εταιρείας, τα οποία αντικατοπτρίζουν το στυλ και την κομψότητά του.

4. Jacob’s Creek

Σε διάφορα διαφημιστικά προγράμματα, ο Τζόκοβιτς ήταν παγκόσμιος πρεσβευτής του Jacob’s Creek, μιας αυστραλιανής μάρκας κρασιού. Αυτή η υποστήριξη συνέδεσε τον Τζόκοβιτς με μια κορυφαία μάρκα κρασιού και τόνισε τη διεθνή του απήχηση. Η συνεργασία μεταξύ του Τζόκοβιτς και της Jacob’s Creek περιελάμβανε διάφορες δραστηριότητες προώθησης και διαφημιστικές καμπάνιες. Αυτή η υποστήριξη ανέδειξε τη διεθνή απήχηση του Τζόκοβιτς και τη σύνδεσή του με μια premium μάρκα κρασιού.

3. Telekom Srbija

Ο Τζόκοβιτς είναι πρεσβευτής της Telekom Srbija, μιας σερβικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, από το 2017. Αυτή η υποστήριξη υπογραμμίζει την επιρροή και τη δημοτικότητά του στην πατρίδα του. Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Σέρβους αθλητές, η συνεργασία του Τζόκοβιτς με την Telekom Srbija αναδεικνύει τη δημοτικότητα και την επιρροή του στη Σερβία και υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να υποστηρίζει τα σερβικά ταλέντα και να προωθεί τις τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες.

2. Peugeot

Η προηγούμενη συνεργασία του Τζόκοβιτς με τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot ήταν μια μεγάλη υποστήριξη. Ο Τζόκοβιτς εμφανίστηκε σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες για τη μάρκα, τονίζοντας τη σχέση μεταξύ απόδοσης και ακρίβειας. Αυτή η υποστήριξη υπογράμμισε τη διεθνή απήχηση του Τζόκοβιτς και τη σύνδεσή του με την Peugeot.

1. Mercedes-Benz

Ο Τζόκοβιτς έγινε πρεσβευτής της Mercedes-Benz το 2020. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει την εκπροσώπηση της μάρκας από τον Τζόκοβιτς και τη συνεργασία σε διάφορες δραστηριότητες μάρκετινγκ και προώθησης. Ως παγκόσμιο είδωλο του τένις, η συνεργασία του Τζόκοβιτς με τη Mercedes-Benz ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευση της μάρκας για αριστεία, ακρίβεια και απόδοση. Η συνεργασία του Τζόκοβιτς με τη Mercedes-Benz, μια μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων, περιλαμβάνει εμφανίσεις σε προωθητικές δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμα

ΑΑΔΕ: 85% και άνω η εισπραξιμότητα φόρων τον Απρίλιο

Η Ζωή είναι τεφλόν (αλλά όχι και οι άλλοι), ο «μουτζούρης» και οι Αραβες, τα ρεκόρ της Πάρου και η Lamda στη μαρίνα της Κέρκυρας

Επιτόκια: Η νέα αύξηση στα δάνεια, το spread έναντι των καταθέσεων και η «κόντρα» ΤτΕ – τραπεζών

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ