Διεθνή

Νόβακ Τζόκοβιτς: Με χορηγία από την Peugeot στο τουρνουά του Ντουμπάι

  • newsroom


«Αναμένουμε ότι η Peugeot θα εκπροσωπηθεί στο τουρνουά στο Ντουμπάι από τον κ. Τζόκοβιτς», δήλωσε για την αυτοκινητοβιομηχανία ανώνυμη πηγή που γνωρίζει το θέμα

Την ικανοποίησή της που ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για όσα έγιναν στην Αυστραλία και για το γεγονός ότι αναμένει το λογότυπό της να βρίσκεται στη φανέλα του όταν θα αγωνιστεί στο Ντουμπάι αυτόν τον μήνα, εξέφρασε η Peugeot, χορηγός του κορυφαίου τενίστα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, No1 στην παγκόσμια κατάταξη, απελάθηκε από την Αυστραλία τον Ιανουάριο μετά από αντιπαράθεση σχετικά με τους κανονισμούς της χώρας για τον κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος.

Η προσπάθεια του Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν χωρίς να εμβολιαστεί προκάλεσε οργή σε ορισμένες πλευρές -αν και οι υποστηρικτές του συσπειρώθηκαν στο πλευρό του- και εστίασαν την προσοχή στο πώς θα αντιδρούσαν οι χορηγοί του.

«Αναμένουμε ότι η Peugeot θα εκπροσωπηθεί στο τουρνουά στο Ντουμπάι από τον κ. Τζόκοβιτς», δήλωσε στο Reuters πηγή κοντά στην Peugeot, υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ο τενίστας μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση της Αυστραλίας αυτή την εβδομάδα, δηλώνοντας στο BBC ότι δεν ανήκει στους αντιεμβολιαστές, αλλά ότι πήρε μια προσωπική απόφαση να μην ακολουθήσει τον εμβολιασμό αντιλαμβανόμενος ότι αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα του.

«Η Peugeot έλαβε γνώση των δηλώσεων του κ. Τζόκοβιτς και χαίρεται που εκφράστηκε», είπε η πηγή. Ερωτηθείσα για το μακροπρόθεσμο μέλλον της χορηγίας, η πηγή είπε ότι οι συζητήσεις για τις σχέσεις μεταξύ της αυτοκινητοβιομηχανίας και του αθλητή συνεχίζονται με καλή πίστη.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί στο τουρνουά του Ντουμπάι που ξεκινά στις 21 Φεβρουαρίου, στον πρώτο του διαγωνισμό στην παγκόσμια περιοδεία ATP μετά την απέλαση από την Αυστραλία.

Διαβάστε ακόμη

Μετρούν το «σοκ» της αύξησης των επιτοκίων οι αγορές – Πώς θα κινηθούν οι επενδυτές

Τουρκία: Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκια η Κεντρική Τράπεζα – Μικρή υποχώρηση για τη λίρα

Έρευνα της Eurostat για τα σκουπίδια: Πόσα παράγουμε – Πόσα πάνε στην ανακύκλωση