Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 την 22η «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Φαρσάλων 182, Λάρισα, 413 35), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται 1,5 χρόνο, μετά την πρώτη «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη θεσσαλική πρωτεύουσα, πρόκειται να συμμετάσχουν 40 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αναζητούντες εργασία θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ώρα επισκεψιμότητας (timeslot), ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις κατά την προσέλευσή τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-larisa.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν επιτόπου, επιλέγοντας από τις θεματικές:

Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;
Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μία συνέντευξη;
Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;
Τα κοινωνικά δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας.
Παράλληλα, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και, για τη ΜΕΜΜΕ, τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Διαβάστε ακόμη

Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με «ιστορικά» ακίνητα-φιλέτα, βιομηχανίες και… βίλες στη Μύκονο (pics)

Βιτάλι Μπορίσοφ: «Τo Elounda Hills είναι το όνειρο και το έργο της ζωής μου»- Εκκίνηση εργασιών με τη μαρίνα (pic)

Γιάννης & Θεόδωρος Αναστασίου (CAVINO): Το ντιλ για το Μπαμπατζίμ και οι νέες επιδόσεις ρεκόρ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ