Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων, μετρά 14 χρόνια επιτυχούς παρουσίας, αναδεικνύοντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σε σημαντικούς κλάδους και τομείς της οικονομίας μας.

Φέτος, το Πανόραμα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Μέγαρο Μουσικής από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, προσφέροντας ένα μοναδικό πρόγραμμα 100+ ομιλιών με σχεδόν 300 καταξιωμένους εισηγητές.

Παράλληλα, φιλοξενεί περισσότερες από 55 κορυφαίες επιχειρήσεις (συμμετοχή ρεκόρ!) στα Career Days, τα οποία θα πραγματοποιούνται παράλληλα με τις ομιλίες.

Το Πανόραμα απευθύνεται σε νέα στελέχη που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αποφοίτους που αναζητούν την πρώτη τους εργασία και μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τι ζητά η αγορά εργασίας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα. Όσον αφορά στο εκπαιδευτικό υπόβαθρο των συμμετεχόντων, αφορά σε νέους επαγγελματίες, αποφοίτους και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών, σχολών πληροφορικής, οικονομικών σχολών, θετικών επιστημών (κυρίως χημικούς, φυσικούς, μαθηματικούς) κ.α.

Οι επισκέπτες του Πολυσυνεδρίου θα έχουν τη δυνατότητα:

Να παρακολουθήσουν περισσότερες από 100 θεματικές ενότητες (πάνελ, “meet the executives” και “meet our company”) με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 διακεκριμένων ομιλητών, μεταξύ των οποίων είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, Ανώτατα Στελέχη, πρωτοπόροι Καθηγητές Πανεπιστημίου, Επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, κα.

• Να παρευρεθούν στα Career Days όπου 55+ εταιρείες από τους κλάδους της πληροφορικής, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, των τροφίμων, των υπηρεσιών, της βιομηχανίας κτλ θα χαρούν να τους γνωρίσουν και να τους ενημερώσουν για τις δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτουν

• Να συμμετάσχουν στα Meet The Executives. Επιτυχημένα στελέχη θα μοιραστούν την καθημερινότητα, τις προκλήσεις και τα skills που απαιτούνται για να διεκπεραιώσουν τα καθήκοντά τους.

• Να συμμετάσχουν στα Meet Our Company. Πρόκειται για μία νέα προσθήκη και πρωτοπορία στο φετινό Πανόραμα, όπου κορυφαία στελέχη ανθρώπινου δυναμικού θα παρουσιάσουν την εταιρεία τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με ανοιχτές θέσεις εργασίας, συνεντεύξεις κτλ.

Να επισκεφτούν το CV Corner και το LinkedIn και Social Media Corner και να λάβουν δωρεάν συμβουλευτική για το βιογραφικό τους και την παρουσία τους στα social media.

Διαβάστε ακόμη

Φάμπρικα προσφυγών απειλεί μεγάλες επενδύσεις

Οι 4+1 «Εντολές» του Σπύρου Θεοδωρόπουλου προς τους νέους επιχειρηματίες (vid)

Brown Hotels: Νέες συμφωνίες για διαχείριση ξενοδοχείων σε προορισμούς – έκπληξη (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ