Ελλάδα

Καταστήματα, σούπερ μάρκετ, mall: Ανοιχτά την Κυριακή 23 Μαΐου – Το ωράριο λειτουργίας

  • newsroom


Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και αυτήν την Κυριακή - Χωρίς ραντεβού το λιανεμπόριο, αλλά με μέτρα προστασίας

Και την ερχόμενη Κυριακή 23 Μαΐου ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο. Ειδικότερα, οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φαρμακεία, βενζινάδικα, καθαριστήρια, pet shop και καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων), από τις 07.00 έως τις 22.30.

Ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα

Για τα εμπορικά καταστήματα το ωράριο είναι επίσης διευρυμένο από τις 07.00 έως τις 21.00. Ανοικτά επίσης, με ωράριο από 07.00 έως και τις 21.00, μπορούν να είναι  τα κομμωτήρια, καθώς και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, πεντικιούρ κ.ο.κ.).

Υπενθυμίζεται ότι το λιανεμπόριο λειτουργεί πλέον χωρίς ραντεβού, ενώ επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τετραγωνικά μέτρα για επιχειρήσεις έως 500 τ.μ και ενός ατόμου για κάθε επιπλέον 50τ.μ για επιχειρήσεις άνω των 501 τ.μ., επιβάλλεται η χρήση μάσκας, self test για τους εργαζομένους κ.λπ.

Διαβάστε ακόμη:

Βίκυ Σάφρα: Παντρεύτηκε στα 17 της τον Νο1 τραπεζίτη στον κόσμο – Σήμερα είναι η πλουσιότερη Ελληνίδα στο Forbes

Αγοράζουν πλοία σαν να μην υπάρχει αύριο – Πρωταγωνιστούν οι Έλληνες εφοπλιστές

Μύκονος: Άνεμος… πλειστηριασμών στο Νησί των Ανέμων για βίλες και τουριστικά συγκροτήματα