Περισσότερες καθαρές, νέες συνδέσεις σε κινητή τηλεφωνία και συνδρομητική τηλεόραση να αυξάνονται αντίστοιχα κατά 76.000 και 38.000 αντίστοιχα στο διάστημα Ιανουαρίου- Ιουνίου 2023 ανακοίνωσε η NOVA, η οποία προχωρά και στο κομμάτι των νέων επενδύσεων, με βάση το πλάνο συνολικού ύψους 2 δισ. ευρώ που έχει ανακοινωθεί για τα επόμενα χρόνια.

Η εταιρεία προχωρά και στο λανσάρισμα του νέου NOVA 5G smartphone τηλεφώνου, μία αποκλειστική συνεργασία με τη ΖΤΕ.

Σε σχετική παρουσίαση, ο διευθύνων σύμβουλος της Nova κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, ανέφερε ότι έχουν ήδη επενδυθεί 400 εκατ. ευρώ, την ίδια στιγμή που η εταιρεία αποτελεί τον «ταχύτερα αναπτυσσόμενο πάροχο βάσει ανακοινωμένων αποτελεσμάτων των παρόχων».

Ο κ. Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer, επεσήμανε από την πλευρά του ότι «στην κινητή για το διάστημα Ιανουαρίου- Ιουνίου 2023 το 100% των νέων καθαρών νέων συνδέσεων είναι στη NOVA. Το σύνολο της αγοράς στην κινητή μεγάλωσε 76.600 γραμμές και από αυτές, τις 76.000 τις πήρε η NOVA. Στην τηλεόραση, οι καθαρές νέες συνδέσεις μεγάλωσαν στο ίδιο διάστημα του πρώτου εξαμήνου κατά 63.000 και από αυτό το 60% αφορά τη NOVA, ήτοι 38.000».

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Nova, «Δεσμευτήκαμε να επενδύσουμε 2 δισ. ευρώ από πέρυσι εκ των οποίων έχουν ήδη επενδυθεί 400 εκατ. ευρώ σε περιεχόμενο, δίκτυα, δίκτυο λιανικής, στηριζόμενοι απόλυτα από τη μητρική, το United Group, τον 4o μεγαλύτερο επενδυτή στην Ελλάδα από το 2020, με επενδύσεις 1,8 δισ. ευρώ στη χώρα».

Αναφορικά με το νέο κινητό, ο κ. Μιχάλης Αναγνωστάκος, ανέφερε ότι αποτελεί το πιο οικονομικό 5G της αγοράς με 3 χρόνια εγγύηση, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά από την εταιρεία, με τιμή λιανικής στα 165 ευρώ, ενώ θα δίνεται δωρεάν με κάθε νέα σύνδεση Unlimited All.

Διαβάστε ακόμη

Στην πόρτα της εξόδου το ΤΧΣ από τις τράπεζες – Το αίτημα της Eurobank και οι επόμενες κινήσεις

«Ξεπάγωμα» στις τριετίες: 900.000 εργαζόμενοι θα έχουν αυξήσεις μισθών (vid)

«Πράσινα» γίνονται τα ξενοδοχεία της Αθήνας: Συλλογή 1.000 τόνων βιοαποβλήτων σε 54 μονάδες 4* και 5*

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ