Η Space Hellas καλωσορίζει στο δυναμικό της τον Δημοσθένη Νικολόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προϊοντικών Λύσεων, σε μια νέα θέση στο οργανόγραμμα της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ο κ. Νικολόπουλος είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία 28 ετών σε θέσεις ευθύνης μεγάλων οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει αποτελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων σε διακεκριμένες εταιρείες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, τόνισε:

«Η Space Hellas διατηρώντας την αναπτυξιακή της πορεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της για τη στελέχωση στρατηγικών θέσεων της εταιρείας.

Ο κ. Δημοσθένης Νικολόπουλος έρχεται να ενισχύσει το ισχυρό δυναμικό μας και να συμβάλλει με την εμπειρία του στη στρατηγική και στο πλάνο της εταιρείας για την προώθηση καινοτόμων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού, στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας και σε μια δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά, όπου θέλουμε να παραμείνουμε πρωτοπόροι.»

Διαβάστε ακόμη:

Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης, μεγαλύτερο πλεόνασμα το 2023

Η φορολογική υπόθεση που… πάει βόλτα, το ντέρμπι Περιστέρη – Γρύλλου κατά Γκριμάλντι και η Louis Vuitton πάει στην Amanzoe

Στεγαστικά δάνεια: Δεύτερη ευκαιρία για όσους κόπηκαν από την επιδότηση επιτοκίου (πίνακας)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ