Επιχειρήσεις

Trastor: Απόκτηση επαγγελματικής αποθήκης έναντι €6,9 εκατ.

  • newsroom


Η αγορά χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από τα κεφάλαια, τα οποία αντλήθηκαν κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο 2020

Η Trastor ανακοίνωσε την απόκτηση μιας νεόδμητης υπερσύγχρονης εμπορικής αποθήκης στον Ασπρόπυργο, συνολικής επιφάνειας 11.634 τ.μ., έναντι 6.900.000 ευρώ.

Η αγορά χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από τα κεφάλαια, τα οποία αντλήθηκαν κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο 2020.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει την απόκτηση μιας νεόδμητης υπερσύγχρονης εμπορικής αποθήκης στην περιοχή «Δύο Πεύκα» στον Ασπρόπυργο. Η αποθήκη είναι συνολικής επιφάνειας 11.634 τ.μ και είναι πλήρως μισθωμένη.

Το τίμημα που προσέφερε η Εταιρεία ανήλθε σε €6.900.000 και χρηματοδοτήθηκε εν μέρη από κεφάλαια τα οποία αντλήθηκαν κατά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2020 και από ταμειακά διαθέσιμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η Εταιρεία συνεχίζει αμείωτα την αύξηση του μεγέθους της, ενισχύοντας την έκθεση του χαρτοφυλακίου της στον κλάδο των Logistics που παρουσιάζει, στο περιβάλλον της πανδημίας, ενδυνάμωση των θεμελιωδών του, καθώς και σε μισθωτές ηγέτες του κλάδου».

Διαβάστε ακόμη

Ηρακλής ΙΙ: Το «πράσινο φως» από την Κομισιόν αναμένουν κυβέρνηση και τράπεζες

Έρευνα: Το λιμάνι του Πειραιά ενισχύει τη θέση του στον παγκόσμιο ανταγωνισμό

O μουτζούρης της τράπεζας, ο καυγάς των ακτοπλόων και το ορφανοτροφείο με θέα!

Απόρρητο Απόρρητο