Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει σε νοσοκομείο στο Άαχεν της Γερμανίας, όπου μία ένοπλη γυναίκα φέρεται να κρατά περίπου 15 ομήρους.

Η Bild αναφέρει ότι η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (4/3), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι 65 ετών.

Σύντομα το προσωπικό είδε καπνούς, καθώς η γυναίκα άναψε πυροτεχνήματα και φέρεται να προσπάθησε να κάψει ένα άτομο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι οχυρωμένη σε δωμάτιο για ασθενείς.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει ποιον απειλεί η γυναίκα, ενώ δεν επιβεβαιώνει και τα περί ομηρίας. Αναφέρει, πάντως, ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Το νοσοκομείο έχει 378 κρεβάτια, ενώ εργάζονται περίπου 1.600 άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία του Άαχεν ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Η κλινική, μία από τις πιο σημαντικές του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες, μια γυναίκα (65 ετών) εισήλθε στο νοσοκομείο το απόγευμα. Λίγο αργότερα, οι εργαζόμενοι παρατήρησαν την ανάπτυξη καπνού κοντά στη γυναίκα. Η 65χρονη έχει πλέον οχυρωθεί σε ένα δωμάτιο. Τα γύρω δωμάτια έχουν εκκενωθεί. Οι ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο».

Διαβάστε ακόμη

Απογοητευτική η κερδοφορία των ευρωπαϊκών εταιρειών σύμφωνα με τους αναλυτές (γράφημα)

Γιατί το ράλι στη Wall Street δεν αποτελεί επανάληψη της φούσκας των dot-com

Ford: Κατά 10,5% ενισχύθηκαν οι πωλήσεις στις ΗΠΑ – Αλμα 81% στη ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ