Έως την 30ή Απριλίου 2024 αναμένεται να καταβληθεί η επόμενη δόση του επιδόματος θέρμανσης, για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης είδαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους στις 29 Φεβρουαρίου, δηλαδή όταν και πληρώθηκε η δεύτερη δόση. Η πληρωμή αυτή αφορούσε σε τιμολογογημένες αγορές με ημερομηνία έως την 31η Ιανουαρίου 2024 και με την προϋπόθεση να έχουν καταχωριστεί τα απαιτούμενα στοιχεία έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2024.

Τι ισχύει για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα

Πάντως, το ποσό της επιδότησης για θέρμανση με ρεύμα κυμαίνεται από 45 έως 480 ευρώ και παρέχεται για όλη την περίοδο εφαρμογής του μέτρου (Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος) και χορηγείται σε έναντι ή εκκαθαριστικό λογαριασμό, ο οποίος εκδίδεται από τον εκάστοτε προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος.

Η περίοδος επιδότησης αρχίζει το πρώτο τρίμηνο του 2024 και τα χρήματα δεν θα τα μπουν σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά θα πιστωθούν στον εκκαθαριστικό λογαριασμό του παρόχου που έχει επιλεγεί για να ηλεκτροδοτείται το ακίνητο.

Διαβάστε ακόμη

Eugenio Tornaghi (Nexi Ελλάδος): «Στόχος να γίνουμε κυρίαρχος παίκτης στην εγχώρια αγορά»

ΑEGEAN: Οι καταλύτες της ανάπτυξης το 2024 – Oι πρώτες εκτιμήσεις και η μεγάλη πρόκληση

Πλειστηριασμοί: Η «επιστροφή» του «Εμμαούς» με 4 σφυριά (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ