Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) διεξάγει έρευνα για την αναβάθμιση των πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων των πολύ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τουρισμού.

Η έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο του TOURing, ενός χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. έργου που στοχεύει στην ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων, μέσω της αναβάθμισής των πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων τους. Σκοπός του έργου είναι ο τουριστικός τομέας να είναι στο μέλλον, οικονομικά, ψηφιακά και περιβαλλοντικά βιώσιμος, μέσω της εφαρμογής βιώσιμων και ψηφιακών μοντέλων, ιδιαίτερα για τις πολύ μικρές και μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο συλλέγονται στοιχεία για τον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα της φιλοξενίας, εστιάζοντας ειδικά στις δραστηριότητες παροχής καταλυμάτων και εστίασης.

Οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι επιχείρησης στον κλάδο των καταλυμάτων (ξενοδοχείο, ξενώνας, ξενώνας, B&B κ.λπ.) ή στον κλάδο της εστίασης (εστιατόριο, καφετέρια, παμπ, μπαρ, κλαμπ κ.λπ.), προσκαλούνται να συμβάλλουν στο έργο συμμετέχοντας στην έρευνα. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο TOURing και την έρευνα, στην ιστοσελίδα https://touringproject.eu/ και για το ερωτηματολόγιο στο https://rb.gy/wwt1m.

Διαβάστε ακόμη

Ακίνητα: Project αξιοποίησης παλαιών κτιρίων για να πέσουν οι τιμές

Ενστάσεις των σούπερ μάρκετ στα νέα μέτρα για την ακρίβεια

«Καμπανάκι» για συρρίκνωση της οικονομίας στην Ευρωζώνη

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ