Βαρύ είναι το κλίμα τις τελευταίες ώρες στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ), με τις πληροφορίες να θέλουν τη διευθύνουσα σύμβουλο, κυρία Αθηνά Χατζηπέτρου, να οδεύει προς παραίτηση.

Αν και προς ώρας δεν έχει υποβληθεί επισήμως, η σύγκρουση με συγκεκριμένους εργαζόμενους της τράπεζας που οδήγησε σε ακρόαση στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας φαίνεται πως έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με την κυρία Χατζηπέτρου να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη μη στήριξη από το διοικητικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Χατζηπέτρου ανέλαβε πριν από σχεδόν μία τετραετία το «τιμόνι» της ΕΑΤ, η οποία προωθεί τη δίκαιη, βιώσιμη και ολιστική ανάπτυξη σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, διευκολύνοντας την πρόσβαση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση.

Διαβάστε ακόμη

Φοιτητική κατοικία: «Κλειδί» τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια για την Εφορία

Το όνειδος και οι ευθύνες για τον φόνο στο πλοίο, Μητσοτάκης στη ΔΕΘ μόνο ομιλία και συνέντευξη, ο Αντρέα, η Κλαούντια και η Avramar

Αν. Ανδρεάδης (Sani/ Ikos): Η πρόβλεψη για πάνω από 20 δισ. τουριστικές εισπράξεις φέτος και το στρατηγικό ρίσκο για το 2024

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ