Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία αιτήσεων για τις θέσεις εργασίας που αφορούν στην ειδικότητα του κυβερνήτη με προκήρυξη του λιμενικού για 40 άτομα χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ακαδημιών εμπορικού ναυτικού και να έχουν θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον 6 μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος Γ΄ τάξης.

Παράλληλα, οι θέσεις αφορούν και σε 60 πτυχιούχους ακαδημιών εμπορικού ναυτικού (Α.Ε.Ν.) για την ειδικότητα του μηχανικού στην προκήρυξη του λιμενικού 2022,αρκεί να έχουν προϋπηρεσία 6 μηνών στη θάλασσα και το δίπλωμα γ τάξης της ακαδημίας.

Ποια η διαδικασία για αιτήσεις

Οι υποψήφιοι για την προκήρυξη του λιμενικού 2022, δεν θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις. Μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους έως και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022. Σημειώνεται ότι μετά την 21η Δεκεμβρίου, η εφαρμογή απενεργοποιείται και ως εκ τούτου, δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής. Η είσοδος των υποψηφίων στην εφαρμογή γίνεται με τους προσωπικούς τους Κωδικούς TAXISnet και τα αποτελέσματα θα βγουν από το νέο έτος.

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να έχετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, με λίγα κλικ.

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες. Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται επιλέγοντας Οριστικοποίηση.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, η ημερομηνία υποβολής και η ένδειξη κατάστασης Υποβληθείσα εμφανίζονται στον Κατάλογο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν τη διόρθωση ή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση “Υποβληθείσα”, πρέπει, εντός των προθεσμιών που ορίζονται στην πρόσκληση να επιλέξουν για τη συγκεκριμένη αίτηση Ακύρωση. Στη συνέχεια, επιλέγουν Νέα Αίτηση για να δημιουργήσουν νέα αίτηση ή Αντιγραφή, για να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της προηγούμενης ακυρωμένης αίτησης, την οποία μπορούν να επεξεργαστούν, να διορθώσουν και στο τέλος επιλέγουν εκ νέου “Οριστικοποίηση”.

Διαβάστε ακόμη:

Βενζίνη: Πού θα βρείτε την πιο φθηνή αμόλυβδη στην Αθήνα (vid)

Οι δημοσκόποι μετρούν το «Εύα effect» στο ΠΑΣΟΚ, το deal με τον μπαλαντέρ, οι Έλληνες που είδαν την Exxon Mobil και το ταμείο που τρώει η ΕΥΑΘ

Πλειστηριασμοί: Το φιλέτο της Βουλιαγμένης, τα νυφικά και ένα βαπόρι με μεγάλη ιστορία (pics)