Έκλεισαν οι αιτήσεις για 50 μόνιμες θέσεις στο Εθνικό Τυπογραφείο και την Τράπεζα της Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα, για να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και προσληπτέων της προκήρυξης 11Κ/2021 για την πλήρωση 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος οι επιλέξιμοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  που τους έχουν ζητηθεί

Δείτε ΕΔΩ τους επιλέξιμους υποψηφίους

Λήγει η προθεσμία για αιτήσεις

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου. Σημειώνεται ότι, η διαδικασία ελέγχου των παραβόλων της προκήρυξης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αίτηση και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά θα ληφθούν υπόψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ευρώπη αποφασίζει για κοινή προμήθεια φυσικού αερίου, υγροποιημένου φυσικού αερίου και υδρογόνου

Στα κάγκελα οι ξενοδόχοι για τη βραχυχρόνια μίσθωση και το… Radisson Red στη οδό Μητροπόλεως

Ηλίας Λιβάνης: Βγαίνει στο σφυρί ακίνητο του εκδότη στη Φιλοθέη