Αλλαγές στα αγωνίσματα για την εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού φέρνει ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης με ισχύ από τις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις (2024).

Σύμφωνα με την απόφαση με αριθμ. Φ.253/ 88954 /Α5/7-8-2023, με την οποία τροποποιείται η με αριθμ. Φ.253/128314/Β6/2002 (Β’ 1538) ΥΑ του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα:

«Ορισμός των τμημάτων και των σχολών των Πανεπιστημίων, των Τ.Ε.I. και των Ανωτέρων Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων, των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης της Ελλάδας για την εισαγωγή στα οποία απαιτείται εξέταση σε ειδικά μαθήματα ή πρακτικές δοκιμασίες…» και συγκεκριμένα:

Με τη συγκεκριμένη ΥΑ αντικαθίσταται το αγώνισμα του Δρόμου 400μ. με το αγώνισμα του Δρόμου 200μ. για τα αγόρια που συμμετέχουν στις πρακτικές δοκιμασίες προκειμένου να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Η εν λόγω απόφαση έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.

Διαβάστε ακόμη

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Καλύφθηκε ήδη το 85% του προγράμματος «Σπίτι μου»

MSCI Standard Greece: Τι περιμένουμε από τη σημερινή αναδιάρθρωση – Η σχεδόν βέβαιη Πειραιώς και ο άγνωστος Χ της ΤΕΝΕΡΓ

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα λάθη, ο κακός συντονισμός και οι διαταγές που δεν εισακούστηκαν πριν την επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ