Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός της Huawei και η HP ανακοίνωσαν στις 26 Αυγούστου την ολοκλήρωση μιας πολυετούς συμφωνίας αμοιβαίας αδειοδότησης πατεντών, χορηγώντας στην αμερικανική τεχνολογική εταιρία πρόσβαση σε ειδικές πατέντες που σχετίζονται με το Wι-Fi και είναι ιδιοκτησίας της Huawei.

Ειδικοί θεωρούν ότι η συνεργασία αυτή για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ως μία απόδειξη για τις ικανότητες καινοτομίας της Huawei, αλλά και για τις ουσιαστικές τεχνολογικές δυνατότητες της.

«Η Huawei είναι δεσμευμένη στην ανεξάρτητη καινοτομία, στους τομείς των τεχνολογιών αιχμής και της πληροφορικής και των επικοινωνιών (ICT)», δήλωσε ο Άλαν Φαν, αρμόδιος για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στην Huawei. «Μέσω των αδειοδοτήσεων για τις πατέντες μοιραζόμαστε τις καινοτομίες μας με τη βιομηχανία, παρέχοντας εξελιγμένες τεχνολογικές εμπειρίες σε πελάτες παγκοσμίως, με έμφαση στις τυποποιημένες τεχνολογίες».

Διαβάστε ακόμη

Απάτες νέας γενιάς: Τα νέα κόλπα που αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς

Real estate: Επενδυτικό comeback στο κέντρο της Αθήνας – Τα μεγάλα deals που αλλάζουν τον χάρτη

Πλειστηριασμοί: Η μεγάλη ανατροπή για το πρώην «Athenaeum Palace & luxury suites» στη Λ. Συγγρού (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφθείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ