Τουρισμός

Τουρισμός για όλους: Πότε λήγουν τα voucher – Η νέα ενημέρωση

  • newsroom


Οι δικαιούχοι ενημερώθηκαν σχετικά με την προθεσμία που έχουν προκειμένου να κάνουν χρήση των voucher

Μήνυμα για να υπενθυμίσει τη χρήση του voucher για τον κοινωνικό τουρισμό εστάλη στους δικαιούχους από το tourism4all.

Πιο συγκεκριμένα, στο email πέρα από ενεργό link με τις οδηγίες εξαργύρωσης, σημειώνονται τα εξής:

  • Σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε ενταχθεί στο ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ του προγράμματος ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
  • Για να δείτε το voucher συνδεθείτε στην εφαρμογή στο πεδίο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ – ΣΥΝΔΕΣΗ χρησιμοποιώντας του κωδικούς taxisnet με τους οποίους υποβάλατε την αίτησή σας.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher έως 31 Δεκεμβρίου 2021.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Τι είναι ο κοινωνικός τουρισμός 2021

  • Είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν περιληφθεί στο «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ και για την ακτοπλοϊκή μετάβασή τους σε αυτά. Οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη τους είναι απαραίτητο να είναι κάτοχοι Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.
  • Το πρόγραμμα καταρτίζεται από σχετική ΚΥΑ που εκδίδεται κάθε χρόνο, βάσει της οποίας, στη συνέχεια, δημοσιεύεται Δημόσια Πρόσκληση του Οργανισμού με τους λεπτομερείς όρους και τις προϋποθέσεις αυτού. Η Δημόσια Πρόσκληση αναρτάται στον Διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.
  • Το πρόγραμμα διαρκεί δώδεκα (12) μήνες. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες έναρξης και λήξης αυτού ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση.
  • Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία (1) έως έξι (6) διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του καταλύματος. Ο μόνος περιορισμός που έχει τεθεί ως προς την επιλογή του τουριστικού καταλύματος είναι να μη βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με τον τόπο διαμονής τους ή αν βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα, να εντάσσεται στις εξαιρέσεις που αναφέρονται στη Δημόσια Πρόσκληση. Για καταλύματα στη Λέρο, Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και στον νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως δέκα (10) διανυκτερεύσεις.
  • Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση. Οι δικαιούχοι στις αιτήσεις τους δηλώνουν και τα ωφελούμενα μέλη τους.

Διαβάστε ακόμα:

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Έρχονται τα εκκαθαριστικά με εκπτώσεις ή με δόσεις

Mega deal: Στα χέρια της βρετανικής JD Sports Fashion το 80% της Cosmos Sport

Alpha Bank: Δεσμευτική συμφωνία με την Davidson Kempner για το project Cosmos €3,4 δισ.